EuroCup: Ήττα-αποκλεισμός του Προμηθέα στην Λιουμπλιάνα

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 21:33
UPD:21:35
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ήττα που ισοδυναμεί με αποκλεισμό από το Top 16 του EuroCup γνώρισε απόψε (10/12) στην Λιουμπλιάνα από την Τσεντεβίτα ο Προμηθέας Πατρών με 77-73.

Διαδικαστικό χαρακτήρα θα έχουν, πλέον, τα δύο τελευταία ματς των Αχαιών στον όμιλο, μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην Σλοβενία. Στο ματς «ζωής ή, θανάτου» με την Τσεντεβίτα η ελληνική ομάδα τα έδωσε όλα, αλλά στο φινάλε δεν άντεξε κι έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η αμυντική καθίζηση στο τρίτο δεκάλεπτο σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη στο ίδιο διάστημα αποδείχθηκαν άλυτο πρόβλημα για το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά. Ακόμη κι έτσι, πάντως, ο Προμηθέας θα μπορούσε να πάρει τη νίκη με το σουτ του Ίαν Μίλερ στα πέντε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, το οποίο βρήξε... σίδερο και με 2/2 βολές του Έντο Μούριτς οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη.

Κάπως έτσι, πήγε... στράφι η εντυπωσιακή εμφάνιση του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με τριπλ νταμπλ. Ο διεθνής πόιντ γκαρντ είχε 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 39'56'' συμμετοχής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις