Ο Χάμιλτον αδημονεί να επιστρέψει στο τιμόνι της Mercedes

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 14:38
UPD:14:53
Pool via REUTERS/OZAN KOSE
A- A A+

Ο Λιούις Χάμιλτον ανυπομονεί να επιστρέψει στη Mercedes, για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Αμπού Ντάμπι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τεστ για την Covid-19 την περασμένη εβδομάδα, έχασε το δεύτερο GP του Μπαχρέιν και αντικαταστάθηκε από τον Τζορτζ Ράσελ.

Ο Ράσελ εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του, σε σημείο που τώρα υπάρχουν εκείνοι που θα ήθελαν να τον προωθήσουν για τον επόμενο χρόνο, παρά το γεγονός ότι έχει συνάψει συμβόλαιο με τη Williams και ο Βάλτερι Μπότας ανανέωσε πρόσφατα και για το 2021.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε, ο Χάμιλτον εμφανίστηκε χαμογελαστός μα και αρκετά κουρασμένος.

«Έχω ζήσει μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα αισθάνομαι καλύτερα. Σήμερα το πρωί νιώθω καλύτερα, ξύπνησα καλά και προπονήθηκα. Προσπαθώ να ανακάμψων για να επιστρέψω στο αυτοκίνητο το συντομότερο δυνατό, θα ήθελα να είμαι εκεί για τον τελευταίο αγώνα στο Αμπού Ντάμπι (13 Δεκεμβρίου)», ανέφερε.

Για να επιστρέψει, χρειάζεται αρνητικά τεστ αλλά και μια εξαίρεση από τις κυβερνήσεις του Μπαχρέιν (όπου βρίσκεται τώρα) και του Αμπού Ντάμπι, προκειμένου να μπει στη «βιόσφαιρα» του Yas Island, μια προστατευμένη περιοχή δίπλα στο σιρκουί, που υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς.

Έτσι, το τελευταίο GP του έτους μοιάζει με αγώνα ενάντια στο χρόνο και τη γραφειοκρατία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις