Βόλεϊ: Οι αθλητές της Εθνικής Ανδρών ζητούν επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 13:14
UPD:13:18
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσαν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας Ανδρών, καθώς, όπως επισημαίνουν, η κατάσταση στο άθλημά τους έχει ξεφύγει από τα όρια των αντοχών τους σε όλα τα επίπεδα.

Αφού επικαλούνται την ολοκλήρωση του περασμένου πρωταθλήματος, όταν το άθλημα είχε βάλει «λουκέτο» σε ολόκληρο τον πλανήτη, αναρωτιούνται γιατί δεν θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο και τώρα, από τη στιγμή που τα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούνται σχολαστικά.

«Γιατί οι αθλητές του βόλεϊ να μένουμε σπίτι και να μην είμαστε στον φυσικό μας χώρο, το γυμναστήριο; Τώρα που πλέον εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα πώς να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Γιατί; Ξέρουμε ότι με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, όπως κάνουμε άλλωστε και σε κάθε παιχνίδι, μπορούμε και πάλι να βγούμε νικητές από το γήπεδο. Αφήστε μας λοιπόν να μπούμε σε αυτό», υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων.

Εν συνεχεία, γίνεται επίκληση στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας: «Πως όμως να συνεχίσουνε να ονειρευόμαστε όταν από τις 3 Νοεμβρίου είμαστε εκτός γηπέδων; Πως θα καταφέρουμε τον Ιανουάριο, να προκριθούμε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όταν θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε Εθνικές ομάδες και παίκτες που συνεχίζουν να παίζουν στα πρωταθλήματά τους;».

Στον επίλογο της ανακοίνωσης, επισημαίνεται πως η Volleyleague είναι το μοναδικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αδράνεια. «Γιατί να μένουμε μακριά από την κανονικότητα μας όταν τηρούμε τα πρωτόκολλα;», αναρωτιούνται οι διεθνείς και ζητούν «την άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος πριν να είναι αργά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις