Υπόκλιση Φερστάπεν και Ρικιάρντο στον Χάμιλτον

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 12:09
UPD:12:11
REUTERS/GONZALO FUENTES
A- A A+

Ο Λιούις Χάμιλτον ισοφάρισε το ρεκόρ νικών (91) που κατείχε ο Μίχαελ Σουμάχερ, τερματίζοντας πρώτος και στο Γκραν Πρι του Άιφελ στη Γερμανία και δύο συνάδελφοί του στη Φόρμουλα 1, οι Μαξ Φερστάπεν και Ντάνιελ Ρικιάρντο, έσπευσαν να τον συγχαρούν και να αποδώσουν τα εύσημα για τον άιλο του Βρετανού.

«Ένα απίστευτο επίτευγμα, γιατί νομίζω ότι όλοι πίστευαν πως θα ήταν αδύνατο να επιτύχει κάποιος, ξανά, 91 νίκες, σωστά;», υπογράμμισε ο Ολλανδός πιλότος, που ήταν δεύτερος στο Νίμπουργκρινγκ.

«Είναι λοιπόν, πολύ εντυπωσιακό και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν περισσότερες νίκες για τον Λιούϊς και πιθανώς και πρωταθλήματα. Θα γίνει πολύ δύσκολο να τον ξεπεράσει κάποιος», πρόσθεσε ο Φερστάπεν.

Από την πλευρά του, ο Ρικιάρντο (τρίτος στη Γερμανία), είπε: «Χατ τρικ, αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Ένα τέτοιο επίπεδο συνοχής για πάνω από δέκα χρόνια, κάθε εβδομάδα, χρόνο με το χρόνο, σίγουρα δεν είναι εύκολο».

Και συμπλήρωσε ο Αυστραλός: «Εμείς οι οδηγοί μπορούμε να το δούμε αυτό. Μπορεί να έχεις την ομάδα και το αυτοκίνητο για να κερδίσεις, αλλά είναι πιό εύκολο να το λες, παρά να το κάνεις. Μεγάλος σεβασμός».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις