F1: Κυρίαρχη και στην Μόντσα η Mercedes, «αόρατη» η Ferrari μέσα στο «σπίτι» της

Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 17:28
UPD:17:34
REUTERS/POOL
A- A A+

Όπως συμβαίνει στα περισσότερα γκραν πρι της τρέχουσας σεζόν, η Mercedes έκανε... πάρτι και στις κατατακτήριες δοκιμές της Μόντσα, με τους Χάμιλτον και Μπότας να κάνουν το 1-2. 

Στον αυριανό (6/09) αγώνα που θα διεξαχθεί επί ιταλικού εδάφους ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας των οδηγών και σχεδόν βέβαιος παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, θα εκκινήσει από την pole position, δίπλα του θα είναι ο ομόσταβλός του στη γερμανική ομάδα, Βάλτερι Μπότας, ενώ τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Κάρλος Σανθ με McLaren.

Η Ferrari ήταν και πάλι... άφαντη, την ώρα που ο Βρετανός πιλότος κατέβασε τρεις φορές τον ταχύτερο χρόνο της πίστας, κάνοντας παράλληλα και ρεκόρ στην ιστορία της Formula 1.

Η «σκουντερία» εμφανίστηκε και πάλι... προβληματική, επιβεβαιώνοντας την κακή αγωνιστική της κατάσταση. Αμφότεροι οι οδηγοί της βρέθηκαν ξανά εκτός της πρώτης δεκάδας, με τον Σαρλ Λεκλέρκ να εκκινεί από την 13η θέση και το Σεμπάστιαν Φέτελ από την 17η. 

Είναι η πρώτη φορά που η Ferrari δεν θα έχει κανένα οδηγό στην πρώτη δεκάδα εκκίνησης μέσα στο «σπίτι» της, από το 1984!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις