Σύνταξη 550€ στην ανασφάλιστη νοικοκυρά υποσχέθηκε ο Γ. Παπανδρέου

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2007 10:16
UPD:10:47
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

A- A A+

ΣΥΝΤΑΞ 550 ευρώ στην ανασφάλιστη νοικοκυρά, ως ένδειξη αναγνώρισης του καθημερινού κόπου της -όπως χαρακτηριστικά είπε- υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό “Alpha”.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για κρυφή ατζέντα στο ασφαλιστικό, παρουσιάζοντας έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών προς την Ε.Ε. από τον Σεπτέμβριο του 2006, στο οποίο, όπως υποστήριξε, η κυβέρνηση δηλώνει ότι συναινεί στην αύξηση των ορίων ηλικίας για τις γυναίκες. Σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το έγγραφο υπογράφεται από την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και τον τότε υπουργό Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη.

Για τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως «το στοίχημα της Κυριακής θα το κερδίσουμε».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συμμετοχής του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου σημείωσε πως ένας πρωθυπουργός δεν θα ήταν δυνατό να μην κατέχει σημαντική θέση στο κυβερνητικό σχήμα.

Ερωτηθείς εξάλλου εάν «το Νο2 στο ΠΑΣΟΚ είναι άνδρας ή γυναίκα», ο κ. Παπανδρέου απάντησε ότι «υπάρχουν πολλά Νο2 στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν πολλά ικανά και έμπειρα στελέχη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή