Και το 2021 στο τιμόνι της Mercedes ο Βάλτερι Μπότας

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 16:11
UPD:16:12
REUTERS/POOL
A- A A+

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βάλτερι Μπότας και για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε επισήμως η Mercedes.

Στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα η γερμανική ομάδα αναφέρει ότι ο Φινλανδός «πιλότος» θα παραμείνει στο δυναμικό της τουλάχιστον και το 2021, συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μία πενταετία στο τιμόνι της Mercedes (υπέγραψε το 2016 μετά την αποχώρηση του Νίκο Ρόσμπεργκ).

Από τότε παραμένει πάντα ο δεύτερος οδηγός της «μόνιμης» τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτριας των κατασκευαστών, πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον.

«Θελώ να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα, αλλά και γενικότερα στην οικογένεια της Mercedes για την συνεχιζόμενη υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.

Είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ αυτή την σπουδαία ομάδα και θα συνεχίσω να το κάνω και τον επόμενο χρόνο. Τα προηγούμενα χρόνια βελτιώθηκα και δούλεψα σε κάθε τομέα.

Σήμερα, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και είμαι περισσότερο δυνατός από ποτέ. Πάντα όμως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Η Mercedes έχει την ίδια φιλοσοφία με εμένα. Θέλουν πάντα να βελτιώνονται και είναι πεινασμένοι για ακόμα περισσότερες επιτυχίες», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βάλτερι Μπότας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις