Πώς πρέπει να είναι το τέλειο αφρόγαλα στο φρέντο;

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 10:00
UPD:10:18
A- A A+

Έχετε τελειώσει με τον καφέ σας, έχετε βάλει παγάκια στο ποτήρι σας ώστε να πάρει ομοιόμορφη θερμοκρασία όλο το ρόφημα κι έχετε ακολουθήσει όλες τις οδηγίες για την παρασκευή του καφέ σας, με κάθε λεπτομέρεια. Για ένα σωστό φρέντο, όμως, η διαδικασία έχει ένα ακόμη βήμα, που παιδεύει πολλούς: το αφρόγαλα. 

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή