Όσοι αγαπούν το φρέντο καπουτσίνο, ξέρουν καλά πως ένα αποτυχημένο αφρόγαλα μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Τι πρέπει, λοιπόν, να θυμάστε;
Έχετε τελειώσει με τον καφέ σας, έχετε βάλει παγάκια στο ποτήρι σας ώστε να πάρει ομοιόμορφη θερμοκρασία όλο το ρόφημα κι έχετε ακολουθήσει όλες τις οδηγίες για την παρασκευή του καφέ σας, με κάθε λεπτομέρεια. Για ένα σωστό φρέντο, όμως, η διαδικασία έχει ένα ακόμη βήμα, που παιδεύει πολλούς: το αφρόγαλα.