Σε ποια θερμοκρασία μπορεί να χαλάσει το κρασί μας;

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 09:00
A- A A+

Το κρασί είναι ένα ευαίσθητο προϊόν. Η έκθεση μιας φιάλης σε υψηλότερες θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα θα επηρεάσει την ακεραιότητά της και ενδεχομένως να «μαγειρέψει» το κρασί. Αλλά ποια ακριβώς θερμοκρασία θεωρείται πολύ ζεστή; Και πόσο καιρό πρέπει να μείνει το κρασί σε αυτή την θερμοκρασία πριν «μαγειρευτεί»;

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή