Mag
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 09:00

Σε ποια θερμοκρασία μπορεί να χαλάσει το κρασί μας;

Οι ειδικοί εξηγούν, ώστε να ξέρουμε πώς να προφυλάξουμε το κρασί μας τώρα το καλοκαίρι.

Το κρασί είναι ένα ευαίσθητο προϊόν. Η έκθεση μιας φιάλης σε υψηλότερες θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα θα επηρεάσει την ακεραιότητά της και ενδεχομένως να «μαγειρέψει» το κρασί. Αλλά ποια ακριβώς θερμοκρασία θεωρείται πολύ ζεστή; Και πόσο καιρό πρέπει να μείνει το κρασί σε αυτή την θερμοκρασία πριν «μαγειρευτεί»;

Διαβάστε περισσότερα