Π. Βλάχος: Παπαγγελόπουλος και Καμμένος ήταν επιλογές του κ. Τσίπρα

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 14:53
UPD:14:56
INTIME NEWS/ Δελτίο τύπου / POOL
A- A A+

Για «οσμή δυσωδίας στο πολιτικό σύστημα με ευθύνη της τότε προηγούμενης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» έκανε λόγο ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Προανακριτική.

«Τη μετεωρική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ακολουθεί η ηθική κατάπτωση. Μετά την πολιτική ήττα, έρχεται η ηθική ήττα, που έχει δύο πυλώνες: από τη μία το βαθύ δεξιό καραμανλικό κράτος του κ. Παπαγγέλοπουλου και από την άλλη η ακροδεξιά του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου. Και οι δύο ήταν επιλογές του κ. Τσίπρα. Όταν μπορούσε ο κ. Τσίπρας να επιλέξει κυβερνητικό εταίρο, διάλεξε τον κ. Καμμένο» σημείωσε ο κ. Βλάχος μιλώντας στην EΡT1.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, «είναι ξεκάθαρες οι πολιτικές ευθύνες καθώς στήθηκε ένα μαγαζί στο Μαξίμου με συνέταιρο τον Καμμένο και ένα άλλο μαγαζί με τον κ. Παπαγγελόπουλο με στόχο την καταστροφή των πολιτικών τους αντιπάλων, τον διασυρμό των θεσμών και της Δημοκρατίας».

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής τόνισε πως «χρέος του πολιτικού συστήματος είναι να κινηθεί το συντομότερο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Ο κ. Βλάχος δεν έκρυψε την έκπληξή του και για «τη σημερινή στάση της Ν.Δ.» η οποία - όπως είπε - «μιλά για παρακράτος, ζητά την διαγραφή του κ. Παππά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λες και φταίει ο μεσάζοντας και όχι το αφεντικό». Κάλεσε παράλληλα τη Ν.Δ. «να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση της και να μην χρησιμοποιεί την υπόθεση για να καλύψει τις δικές της ευθύνες, όπως για τις δαπάνες προς τα ΜΜΕ, την κρίση στην οικονομία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή