Formula 1: Προς διεξαγωγή το Grand Prix της Μελβούρνης

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 12:28
UPD:12:33
REUTERS/STEFANO RELLANDINI
A- A A+

Ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν στη Formula 1, στη Μελβούρνη, προχωρά κανονικά στη διεξαγωγή του, δήλωσε ο επικεφαλής της Australian Grand Prix Corporation, Άντριου Γουέστακοτ.

Ο φόβος για την εξάπλωση του κοροναϊού έχει ήδη οδηγήσει σε αναβολή του Grand Prix στη Σανγκάη τον Απρίλιο, ενώ οι διοργανωτές του Μπαχρέιν δήλωσαν ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές, στις 22 Μαρτίου.

Ο Γουέστακοτ δήλωσε ότι δεν υπάρχει ανάλογη προοπτική στην Αυστραλία, ειδικά μετά το γεμάτο από κόσμο στάδιο κρίκετ της Μελβούρνης για τον χθεσινό τελικό T20 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

«Όταν κοιτάξεις 86.000 κόσμο στο MCG χθες το βράδυ... πρέπει να δούμε τα πράγματα με λογικό τρόπο και να συνεχίσουμε τη ζωή με τη λήψη των απαραίτητων προφυλάξεων», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας.

Οι περισσότερες ομάδες της Formula 1 εδρεύουν στην Αγγλία, όμως Ferrari και Honda AlphaTauri βρίσκονται στην Ιταλία, η οποία πλήττεται έντονα. «Το ενδιαφέρον είναι για τις μεταφορές των Ιταλών», πρόσθεσε ο Γουέστακοτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις