Το αστικό στιλ έχει κώδικες

​Urban Dictionary
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 01:00
UPD:21/01/2020 21:56
In Icons We Trust
A- A A+

Ορισμένες εμφανίσεις συνδυάζουν δυναμισμό με στιλ, ενώ παράλληλα παραμένουν πάντα πιστές στην απόλυτη παλέτα του μαύρου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα του In Icons We Trust «έχτισε» ένα σύνολο, το οποίο βασίζεται κυρίως στον συμβολικό χαρακτήρα των στοιχείων που το συνθέτουν.

IN ICONS WE TRUST

· Το chalk stripe παντελόνι από μαλλί διατηρεί πολύ ψηλά τα standards της εμφάνισης, χωρίς να την υποχρεώνει να ακολουθήσει παραδοσιακές γραμμές. Οι φαρδιές του ρίγες το βοηθούν να υποστηρίζει ένα look πιο casual και χαλαρό, ενώ του δίνουν την ελευθερία να συμπορευτεί με διαφορετικά χρώματα.

· Ενδεικτικά, ταιριάζει με αυτό το πουκάμισο σε σκούρο μπλε, το οποίο δίνει το απαραίτητο ενδιαφέρον στο σύνολο. Γενικά η απόχρωση του midnight blue αποτελεί τάση φέτος.

· Το double breasted παλτό φέτος δεν κυκλοφορεί με τεράστια πέτα, αλλά με έναν πιο κοντό γιακά που αγκαλιάζει τους ώμους και μία πιο κρουστή αίσθηση που το βοηθά να στέκεται όσο αυστηρό του ταιριάζει να είναι.

· Φέτος είναι η χρονιά που θα επενδύσετε σε ένα καλό ζευγάρι μποτάκια, που θα σας συντροφεύσει για πολύ καιρό. Δώστε του χώρο με ένα σωστό, γυρισμένο ρεβέρ στο παντελόνι, κι επενδύστε σε ένα σχέδιο με ραφή στη μύτη.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Ημίπαλτο, βαμβακερό πουκάμισο και παντελόνι Antony Morato. Διαθέσιμα από τη Shop&Trade.

Γυαλιά ηλίου Moncler. Διαθέσιμα από τα καταστήματα Occhio Papavassiliou.

Δερμάτινα μποτάκια Cesare Paciotti. Διαθέσιμα από τα καταστήματα Καλογήρου.

Πηγή: In Icons We Trust, @hdavlas

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή