Το Σαββατοκύριακο επιτρέπει ανατροπές

Twisted classics: Τα κλασικά, αλλιώς
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 08:59
UPD:18/01/2020 10:28
In Icons We Trust
A- A A+

Στη μόδα, είναι συχνές οι επαναλήψεις, οι διαφορετικές εκδοχές κάποιων σταθερών πυλώνων, καθώς και μία διαρκής ανακύκλωση ιδεών.

Όλα αυτά, ωστόσο, διυλίζονται πάντα μέσα από το φίλτρο, τόσο της εποχής, όσο και του δημιουργού.

Η ομάδα του In Icons We Trust περιγράφει πώς μπορεί μία εμφάνιση να παίζει έξυπνα με τα standards, κάνοντας τα να μοιάζουν φρέσκα, τωρινά και διαχρονικά, μέσα από μία καινούρια ματιά.

IN ICONS WE TRUST

· Στο τζιν παντελόνι ταιριάζουν τα ρεβέρ, ταξιδεύοντάς το σε προηγούμενες δεκαετίες. Στο συγκεκριμένο λουκ, αυτό το twist πάει ένα βήμα παραπέρα θυμίζοντας πως κάποια αρχετυπικά στοιχεία έχουν σημαντικό λόγο ύπαρξης.

· Total denim. Κάποιοι το ονομάζουν Canadian tuxedo. Μπορεί κανείς να επενδύει σε αυτό όταν επιθυμεί να χτίσει casual εμφανίσεις με συγκεκριμένη άποψη. Διαλέξτε σκούρο ντένιμ, είναι πιο σωστό και απόλυτο.

IN ICONS WE TRUST

· Τα loafers μας μεταφέρουν πίσω στο American college στιλ που τόσο συχνά αναπαράγεται μέσα από τα bomber jackets κλπ. Σε αυτήν την εμφάνιση επελέγη μια πολυτελής, «ενήλικη» εκδοχή τους, που φιλοξενεί μία ενδιαφέρουσα μεταλλική λεπτομέρεια. Είναι ένα ζευγάρι που εύκολα μπορεί να συνοδεύσει βραδινές εμφανίσεις, και σίγουρα υποστηρίζει μία μεγάλη ημέρα με την άνετη σόλα του.

· Κάντε την ανατροπή με ένα ζευγάρι κάλτσες σε αναπάντεχο χρώμα.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Τζιν πουκάμισο, πλεκτό ζιβάγκο και τζιν παντελόνι Tommy Hilfiger. Διαθέσιμα από τις Tommy Hilfiger Boutiques.

Γυαλιά ηλίου Chopard, De Rigo Hellas.

Loafers Salvatore Ferragamo, Διαθέσιμα από τη Salvatore Ferragamo Boutique.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust, @hdavlas

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή