Νίκησε τη Γαλλία και παίζει με Ρουμανία στα χιαστί η Εθνική Ανδρών

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 17:09
UPD:19/01/2020 16:25
koe
A- A A+

Η Εθνική Ανδρών νίκησε τη Γαλλία με 12-10, σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στον Δ΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, στο πλαίσιο της 3ης (τελευταίας) αγωνιστικής, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και προκρίθηκε στα χιαστί.

Εκεί θα αναμετρηθεί με τη Ρουμανία του Σάκη Κεχαγιά το βράδυ της Δευτέρας (20/1, 20:00), καθώς οι Ρουμάνοι πήραν την τρίτη θέση στον Β΄ όμιλο, κι εφόσον νικήσει θα βρεθεί στα προημιτελικά.  

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν τα εύκολα-δύσκολα, αφού κινδύνεψαν σε ένα παιχνίδι που είχαν πάρει διαφορά από νωρίς, με καλή άμυνα και σωστές επιλογές επιθετικά. Οι διεθνείς προηγήθηκαν με 3-1 στο πρώτου οκτάλεπτο και 6-2 στο ημίχρονο.

Η τρίτη περίοδος όμως ήταν πολύ κακή αμυντικά για την Ελλάδα, η οποία σκόραρε μεν τρία γκολ, αλλά στο ίδιο διάστημα δέχθηκε έξι, με αποτέλεσμα η διαφορά να πέσει στο ένα γκολ (8-9).

Ο Θοδωρής Βλάχος έπιανε το κεφάλι του απογοητευμένος από την εικόνα που έβλεπε, εντούτοις στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ανέλαβε δράση ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος πέτυχε και τα τρία ελληνικά γκολ (είχε πέντε συνολικά).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις