Σύνοδος του ΝΑΤΟ: Ο Τραμπ ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου

Και χαρακτήρισε «διπρόσωπο» τον πρωθυπουργό του Καναδά
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 15:54
UPD:16:31
REUTERS/CHRISTIAN HARTMANN
A- A A+

Την προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα (5.00 ώρα Ελλάδας) συνέντευξη Τύπου ακύρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Έχω κάνει αρκετές συνεντεύξεις, αρκέστηκε να δηλώσει ο Αμερικανός πρόεδρος, πιθανότατα ενοχλημένος από το βίντεο με το «πηγαδάκι» των ηγετών του Καναδά, της Γαλλίας και της Βρετανίας. 

Μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ένα σύντομο σχόλιο για το επίμαχο βίντεο, το οποίο κάνει από το πρωί τον γύρο του κόσμου, και εικονίζει τον Τζάστιν Τριντό κυρίως, αλλά και τους Εμανουέλ Μακρόν και Μπόρις Τζόνσον να σχολιάζουν σκωπτικά τις «φλύαρες» συνεντεύξεις Τύπου του Αμερικανού προέδρου – αν και δεν τον κατονομάζουν. Ο ίδιος ο Βρετανός πρωθυπουργός ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο, αρνήθηκε ότι σχολίαζαν τον Αμερικανό πρόεδρο και έκανε λόγο για «ανοησίες». 

Είναι «διπρόσωπος» σχολίασε ο Ντόναλντ Τραμπ αναφερόμενος στον Καναδό πρωθυπουργό, ο οποίος προφανώς ενοχλήθηκε - κατά τα λεγόμενα του Αμερικανού προέδρου - επειδή τον επέκρινε για τις αμυντικές δαπάνες της χώρας του.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Guardian

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή