Συνεχίζει με Κεμζούρα έως το τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 19:39
UPD:19:41
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Τη «μονιμοποίηση» του Κεστούτις Κεμζούρα έως το τέλος της περιόδου ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (20/10) η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Δύο 24ωρα μετά την εντός έδρας ήττα από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Λιθουανό τεχνικό, ο οποίος ήταν βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ και ανέλαβε προσωρινά τα ηνία της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή.

Πλέον, ο Κεμζούρα θα είναι ο επικεφαλής στον πάγκο των Πειραιωτών, κάτι που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν εξελίξεις στο τμήμα και συγκεκριμένα θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να γίνει πιο ανταγωνιστικός στην Euroleague.

Ο Κεμζούρα, άλλωστε, ήταν εκείνος που μετά από την ήττα από τη Ζενίτ είχε δηλώσει πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στ΄ αποδυτήρια προκειμένου να «επιστρέψει» η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Από τη στιγμή που οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να στηρίξουν τον Λιθουανό, η λογική λέει πως κάποιοι παίκτες από το υπάρψν ρόστερ θα δουν την πόρτα της εξόδου, με Γουέιντ Μπάλντγουϊν και Γουίλ Τσέρι να είναι οι δύο πιθανότεροι προς αποχώρηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις