Αθλητικά
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 19:39

Συνεχίζει με Κεμζούρα έως το τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός

Τη «μονιμοποίηση» του Κεστούτις Κεμζούρα έως το τέλος της περιόδου ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (20/10) η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Τη «μονιμοποίηση» του Κεστούτις Κεμζούρα έως το τέλος της περιόδου ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (20/10) η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Δύο 24ωρα μετά την εντός έδρας ήττα από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Λιθουανό τεχνικό, ο οποίος ήταν βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ και ανέλαβε προσωρινά τα ηνία της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή.

Πλέον, ο Κεμζούρα θα είναι ο επικεφαλής στον πάγκο των Πειραιωτών, κάτι που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν εξελίξεις στο τμήμα και συγκεκριμένα θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να γίνει πιο ανταγωνιστικός στην Euroleague.

Ο Κεμζούρα, άλλωστε, ήταν εκείνος που μετά από την ήττα από τη Ζενίτ είχε δηλώσει πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στ΄ αποδυτήρια προκειμένου να «επιστρέψει» η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Από τη στιγμή που οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να στηρίξουν τον Λιθουανό, η λογική λέει πως κάποιοι παίκτες από το υπάρψν ρόστερ θα δουν την πόρτα της εξόδου, με Γουέιντ Μπάλντγουϊν και Γουίλ Τσέρι να είναι οι δύο πιθανότεροι προς αποχώρηση.