Μια καθόλου βαρετή μονοχρωμία

True like Blue: Παίζοντας στην παλέτα του μπλε
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 07:29
In Icons We Trust
A- A A+

Το μεγαλύτερο στοίχημα της μόδας κρύβεται στους συνδυασμούς που επιλέγουν να πατήσουν πάνω σε μία συγκεκριμένη παλέτα, χρωματίζοντας μία εμφάνιση με την καθολική επιβλητικότητα της μονοχρωμίας.

Η ομάδα του In Icons We Trust εξηγεί πώς παίζει κανείς σωστά το παιχνίδι ώστε να δημιουργήσει το απαραίτητο βάθος, μαζί με το ενδιαφέρον και την άποψη μίας τέτοιας εμφάνισης.

· Διαλέξτε μία σταθερή βάση, όπως αυτό το κοστούμι από μαλλί και βαμβάκι που πέρα από άνετο, είναι κι ευκολοφόρετο, ενώ ακολουθεί την κλασική γραμμή που ταιριάζει στο βαθύ, σοφιστικέ μπλε.

· Το παιχνίδι θα παιχτεί στο πουκάμισο και τη γραβάτα, τα οποία αφήνονται ελεύθερα να σχηματίσουν ένα ζευγάρι πρωτότυπο και μοναδικό. Εάν έχετε μία μικρή ανασφάλεια ως προς το αν θα καταφέρετε να το υποστηρίξετε, επιτρέψτε στο ένα μόνο από τα δύο να δείξει παιχνιδιάρικη διάθεση, αφήνοντας το άλλο να δείξει ένα ήρεμο προφίλ. Πιο εύκολο, σε μία τέτοια περίπτωση, είναι να ποντάρει κανείς σε ένα μονόχρωμο, λευκό κατά προτίμηση πουκάμισο.

· Τα αξεσουάρ σε μία τόσο fixed εμφάνιση είναι ελεύθερα να παίξουν με τους δικούς τους όρους. Πολυχρωμίες, graphic σχέδια και έντονες αντιθέσεις, όλα επιτρέπονται - και υποστηρίζονται.

· Ειδική μνεία στα παπούτσια. Μπορείτε να αφεθείτε στην άνεση ενός ζευγαριού sneakers σε μαλακό δέρμα.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Κοστούμι από μαλλί και βαμβάκι, βαμβακερό πουκάμισο και μεταξωτή γραβάτα όλα Vardas. Διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο www.vardas.gr.

Sneakers Salvatore Ferragamo, Salvatore Ferragamo Boutique.

Γυαλιά οράσεως Prada, Luxottica Hellas.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή