Διαφορετικές υφές για κομψό αποτέλεσμα

Double standards: Συνδυάστε επισημότητα με casual κομμάτια για ένα άνετο, φθινοπωρινό look
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 15:27
UPD:15:27
In Icons We Trust
A- A A+

Υπάρχουν ορισμένες ημέρες που δεν είναι για κοστούμι, ωστόσο από την άλλη δεν μπορεί κανείς να εμφανιστεί στο γραφείο με αθλητική περιβολή.

IN ICONS WE TRUST

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, η απάντηση στο πώς μπορεί να διατηρήσει κανείς ένα μέτρο, βρίσκεται στο πάντρεμα διαφορετικών μεταξύ τους στοιχείων που θα δημιουργήσουν ένα ολόφρεσκο αποτέλεσμα.

Έτσι, επιτυγχάνεται μια κομψή ισορροπία ανάμεσα στο business και το casual.

IN ICONS WE TRUST

• Αρχικά φροντίστε ώστε το πιο «εσωτερικό» κομμάτι της εμφάνισής σας να είναι και το πιο κομψό. Φορέστε ένα καλό λευκό πουκάμισο με γραβάτα, για να είστε έτοιμοι στην περίπτωση που πρέπει να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό.

• Συνδυάστε με σακάκι σε στενή γραμμή, εστιάζοντας προσεκτικά στην ποιότητά του. Ένα tweed ή μάλλινο κομμάτι θα δέσει πολύ πιο αρμονικά με τα πιο casual στοιχεία της σύνθεσης από ότι ένα καλό σακάκι με λεία υφή και σκληρές γραμμές.

IN ICONS WE TRUST

• Ο σκοπός εδώ είναι η σύμπραξη και όχι η δημιουργία εντυπώσεων μέσα από αντιθέσεις. Συνεπώς, ένα μαλακό παντελόνι θα γίνει ο καλύτερος σύντροφος στο μάλλινο σακάκι σας, ενώ ταυτόχρονα θα ενθαρρύνει την πιο χαλαρή αίσθηση που επιδιώκετε να χτίσετε.

• Τα λευκά sneakers είναι ο outsider που έρχεται για να δώσει το κατάλληλο νόημα στην εμφάνιση, υποστηρίζοντας την άνεση που απαιτεί μία δύσκολη ημέρα στο γραφείο και παράλληλα την ενδιαφέρουσα στυλιστική προσέγγιση του σημερινού look.

IN ICONS WE TRUST

• Το κομμάτι-κλειδί που δένει τα πάντα μεταξύ τους; Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust είναι δύο: Η λευκή, «πρόχειρη» ποσέτ, και η καφέ δερμάτινη ζώνη που δεν περιμένει να σεταριστεί με οτιδήποτε για να υποστηρίξει την παρουσία της.

THE LOOK

Σακάκι από μαλλί και βαμβάκι, βαμβακερό πουκάμισο, πλεκτή γραβάτα, βαμβακερή pochette και παντελόνι όλα Vardas. Διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο www.vardas.gr.

Γυαλιά ηλίου Persol, Luxottica Hellas.

Δερμάτινα Sneakers Paul Smith. Διαθέσιμα από τα καταστήματα Καλογήρου.

Ρολόϊ Top Gun Pilot Edition Mojave Desert.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή