Τα sos κομμάτια της σεζόν

Art class: Αυτά είναι τα κομμάτια που θα φορεθούν φέτος
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 10:24
In Icons We Trust
A- A A+

Στα ερωτήματα τι θα φορεθεί φέτος, πώς επηρεάζουν μία κλασική γκαρνταρόμπα οι τάσεις της μόδας, αλλά και πόσο εύκολο είναι να συνθέσει κανείς ένα σύνολο με όλα τα απαραίτητα κομμάτια της σεζόν, απαντά η ομάδα του In Icons We Trust.

Όπως εξηγεί, η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα είναι απλή και μπορεί κανείς να τη δει έμπρακτα στο σημερινό post.

Ας μελετήσουμε ξεχωριστά τα κομμάτια που θα φορεθούν πολύ τους ερχόμενους μήνες.

IN ICONS WE TRUST

· Το λευκό παντελόνι. Αυτή είναι η εποχή του, ακόμη κι αν μοιάζει καλοκαιρινό. Σε χοντρή, στητή υφή, ταιριάζει τέλεια σε περιστάσεις που ακροβατούν ανάμεσα στην επισημότητα και το hip. Σκεφτείτε το με ένα σκουρόχρωμο φούτερ, και δείτε πόσο ζωντανεύει το 3-piece που συνέθεσε η ομάδα του In Icons We Trust για σήμερα.

· Το pied de poule ή petit carreau πουκάμισο. Σε έντονο, φωτεινό χρώμα όπως αυτό το γαλάζιο, ζωντανεύει τα κοστούμια σας και μεταμορφώνεται, παράλληλα, στον ιδανικό καμβά για τις αγαπημένες σας γραβάτες, όποιο στιλ και να υιοθετούν. Είναι κλασική αξία.

· Τα brogues. Φέτος τα αγαπημένα μας είναι από μουντό καστόρι και φοριούνται, όπως πάντα, με τα πάντα. Από καλά business suits μέχρι βαμβακερά ίσια παντελόνια και πουλόβερ, όλα τα looks σας θα επωφεληθούν από τη διαχρονική τους μοναδικότητα.

· Το μπλε σακάκι, σε ελαφρύ μάλλινο και βαμβακερό ύφασμα, είναι το κομμάτι που θα υποστηρίξει τα εννέα στα δέκα διαφορετικά σας looks φέτος. Ακόμη και με μαρινιέρα δείχνει υπέροχο. Πόσο μάλλον πάνω από ένα καλό πουκάμισο και μία έξυπνη γραβάτα.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Σακάκι από μαλλί και βαμβάκι, βαμβακερό πουκάμισο, πλεκτή γραβάτα και βαμβακερό παντελόνι όλα Brooks Brothers. Διαθέσιμα από τις Brooks Brothers Boutiques, Σταδίου 4 & Αμερικής City Link, Attica: Πανεπιστημίου 9, Golden Hall /Attica Golden Hall: Κηφισίας 37A Μαρούσι.

Oxford shoes από καστόρι Streptonic. Διαθέσιμα από τα καταστήματα Καλογήρου.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή