Ατομική έκθεση της Μαρίας Παπαδοπούλου στην Art gallery Terra Petra

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 13:42
A- A A+

Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Παπαδοπούλου παρουσιάζεται έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην Art gallery Terra Petra, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό [Ανατολικής Ρωμυλίας 1, Πετρούπολη].

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν, με τα δικά τους αισθητήρια, τον δικό τους παλμό και ρυθμό, τα έργα. Είναι οι δέκτες μιας απροσδιόριστης ίσως 7ης συνισταμένης των αισθήσεων, χωρίς απαραίτητα να τίθεται το θέμα της νόησης.

OCPPRO

Καθώς γράφει και ο μεγάλος Ζωγράφος Π. Πικάσο…: «Όλοι θέλουν να καταλάβουν τη ζωγραφική. Γιατί δεν προσπαθούν να καταλάβουν το κελάηδημα των πουλιών; Τους αρέσει η νύχτα, ένα λουλούδι, τόσα πράγματα γύρω τους, χωρίς να τα καταλαβαίνουν. Γιατί πρέπει, οπωσδήποτε, να καταλάβουν τη ζωγραφική;».

Η προσέγγιση για τη διπολική αυτή δραστηριότητα έχει λάβει χώρα πολλές φορές, μεταξύ των οποίων το 2017, με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» -η ελληνική αστυνομία προσκάλεσε, αυτήν τη φορά, παιδιά που έγιναν δημιουργοί και ξεχώρισαν στην έκθεση της παιδικής ζωγραφικής.

Η Μαρία Παπαδοπούλου είναι αστυνομικός τα τελευταία 27 χρόνια, και μητέρα δύο παιδιών. Συνδικαλίζεται στον χώρο της αστυνομίας. Το ταλέντο της  ανακάλυψε και εκτίμησε ο διακεκριμένος εικαστικός Γιώργος Τζίμας, ο οποίος έχει την επιμέλεια της έκθεσης στην Art gallery Terra Petra.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά, εκτός Κυριακής, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

 

Προτεινόμενα για εσάς