Κάλεσε τον Γιαννούλη στην Εθνική ο Φαν Σιπ

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 20:49
UPD:03/09/2019 09:18
ΑΠΕ-ΜΠΕ
A- A A+

Τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ κάλεσε στην Εθνική ομάδα, για τα ματς των προκριματικών του EURO 2020 με την Φινλανδία (5/09) και Λιχτενστάιν (9/09) ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ.

Η πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (2/09) χωρίς προβλήματα, με τον Ολλανδό τεχνικό να καλεί στην ομάδα τον αριστερό μπακ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η ΕΠΟ ενημέρωσε επίσημα για την κλήση του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος θα ταξιδέψει την Τρίτη (3/09) το πρωί με την υπόλοιπη αποστολή στη Φινλανδία.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών υπό τον κ. Φαν’τ Σιπ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς επίσης ότι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κλήθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών αναχωρεί αύριο και ώρα 10:30 με προορισμό το Τάμπερε και η προπόνηση επί φινλανδικού εδάφους είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 (κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ)».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις