«Κόπηκε» από την Εθνική ο Σαλούστρος

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 21:35
UPD:21:46
kolossosbc.gr
A- A A+

Ο γκαρντ/φόργουορντ του Περιστερίου, Χρήστος Σαλούστρος, έγινε ο πρώτος παίκτης που «κόπηκε» από την αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, στη διάρκεια της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Την είδηση έκανε γνωστή η ομοσπονδία μπάσκετ με ανάρτησή της στο twitter, λίγα λεπτά μετά την άνετη επικράτηση της «γαλανόλευκης» επί του Ιράν (88-58) στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» του τουρνουά Aegean.

Οι προπονήσεις, πλέον, του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα διεξάγονται με 16 παίκτες, καθώς με απόφαση του Θανάση Σκουρτόπουλου «κόπηκε» από την αποστολή ο παίκτης του Περιστερίου. 

Μέσα στην εβδομάδα και πριν το τουρνουά «Ακρόπολις» (16-18 Αυγούστου) αναμένεται να «κοπούν» άλλοι δύο παίκτες, ενώ μετά από αυτό θα ανακοινωθεί η τελική 12άδα που θα αναχωρήσει στις 21 Αυγούστου για την Κίνα. 

Όπως αναφέρει το tweet της ΕΟΚ, ο Σαλούστρος δέχτηκε τις ευχαριστίες του ομοσπονδιακού προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλου «για την καθοριστική του συμβολή και στην επίτευξη του στόχου της πρόκρισης».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις