Για σκορ πρόκρισης θα παίξει ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 09:42
UPD:09:46
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Έτοιμος για να αντιμετωπίσει την δευτεραθλήτρια Τουρκίας, Μπασακσεχίρ, είναι ο Ολυμπιακός, απόψε (7/08, 20:45) στην Κωνσταντινούπολη, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου και οι δύο προπονητές συμφώνησαν ότι η πρόκριση θα παιχτεί στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη, στις 13 Αυγούστου, ωστόσο, τα πλάνα που έχει καταστρώσει ο Πέδρο Μαρτίνς μαρτυρούν ότι ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει από σήμερα κιόλας να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στα play offs της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει την τακτική του σε ό,τι αφορά τον σχηματισμό της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Όπως συνέβη και στα δύο ματς με την Βικτόρια Πλζεν, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-3-2-1, δηλαδή, με τον Σα στα γκολπόστ, τον Ομάρ δεξιό μπακ, τον Τσιμίκα αριστερό και τους Μεριά - Σεμέντο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Μασούρας και ο Ποντένσε στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ ο Βαλμπουενά θα παίξει πίσω από τον Γκερέρο.

Υπάρχει, όμως, και η πιθανότητα του 4-3-3, καθώς η Μπασακσεχίρ διαθέτει ισχυρή μεσοεπιθετική γραμμή που μπορεί να προκαλέσει ανά πάσα στιγμή τη ζημιά. Αν αλλάξει τα πλάνα του ο Μαρτίνς, τότε ο Βαλμπουενά δεν θα ξεκινήσει και θα παίξει ο Καμαρά πλάι σε Γκιλιέρμε - Μπουχαλάκη.

Για τους Τούρκους το σημερινό είναι το πρώτο επίσημο ματς της νέας περιόδου, με νέο προπονητή τον Οκάν Μπουρούκ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η διάταξη της ομάδας του θα είναι το 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Μερτ Γκιουνόκ, δεξιά θα παίξει ο Καϊσαρά, στο κέντρο της άμυνας οι Σεντιού και Πονκ, ενώ αριστερά ο Κλισί.

Αμυντικοί χαφ θα είναι οι Μαχμούτ Τεκντεμίρ και Ιρφάν Καβετσί, ενώ η μεσοεπιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τον Βραζιλιάνο Ρομπίνιο, τον Ολλανδό Ελία και τον Βόσνιο Βίσκα. Στην «γραμμή κρούσης» θα χρησιμοποιηθεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γάλλος, Κριβελί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις