«Παρελθόν» από την Εθνική ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 15:46
UPD:16:10
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS

Σύντομη η θητεία του πολύπειρου τεχνικού.

A- A A+

Το χρονικό ενός... προαναγγελθέντος διαζυγίου έλαβε επίσημη υπόσταση σήμερα, καθώς η θητεία του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής ομάδας τελείωσε, πριν καν ολοκληρωθούν 9 μήνες από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, συναντήθηκε σήμερα με τον Μακεδόνα προπονητή και ύστερα από τη συζήτηση που έγινε, οι δύο πλευρές κατέληξαν πως η καλύτερη λύση είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Μακεδόνας τεχνικός είχε πιάσει δουλειά στις 25 Οκτωβρίου 2018. Στο διάστημα της παρουσίας του η Εθνική κατέγραψε δυο νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Τώρα, μένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις με τους Άγγελο Μπασινά (τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων) και Στέλιο Γιαννακόπουλο (άμεσος συνεργάτης του), καθώς οι πληροφορίες να τους θέλουν επίσης να φεύγουν.

Για τη διάδοχη κατάσταση, τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι εκείνα των Τραϊανού Δέλλα και Μαρίνου Ουζουνίδη, που είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, ενώ επιπροσθέτως, ο «Κολοσσός» ήταν βασικό μέλος της «χρυσής ομάδας» του 2004 και γνωρίζει άριστα τα αποδυτήριά της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις