Παραίτηση Γαλατσόπουλου, αναβολή play offs και ανάκληση επικύρωσης της βαθμολογίας ζητά η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 17:07
UPD:17:54
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Την ανάκληση επικύρωσης της βαθμολογίας, την αναβολή των playoffs και την παραίτηση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου ζητά με εξώδικη επιστολή της προς τον ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Λίγη ώρα μετά το ειρωνικό σχόλιο των «ερυθρόλευκων» για την κλήρωση των διαιτητών του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήρθε η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ακολούθησε νέο «χτύπημα» από τους Πειραιώτες.

Ενώ από τον Παναθηναϊκό δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν να περάσει στο... ντούκου το tweet του Ολυμπιακού, ακολουθώντας τη δικαστική οδό, οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε εξώδικη επιστολή προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος με την οποία κάλεσαν τον Σύνδεσμο «να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος και να αναβληθεί άμεσα η έναρξη των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, ζητούν την άμεση παραίτηση του προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελου Γαλατσόπουλου και της Νομικής Συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης.

Για ακόμη μία φορά, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει πως επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας μας».         
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις