Δύο από τους «ανεπιθύμητους» διαιτητές για τον Ολυμπιακό, κληρώθηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Αναστόπουλος και Μάνος στο ΟΑΚΑ, καμία αντίδραση από τους «ερυθρόλευκους»
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 14:54
UPD:15:27
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Δύο εκ  των «ανεπιθύμητων» διαιτητών που έχει ζητήσει ο Ολυμπιακός να μη «σφυρίξουν» στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας, κληρώθηκαν στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι των play offs με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Δευτέρα (20/05) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, του οποίου το όνομα απασχόλησε την φίλαθλη γνώμη και πριν από μερικές ημέρες μετά τον ορισμό του στον αγώνα της τελευταίας ημέρας της regular season, Ολυμπιακός-Προμηθέας, βρίσκεται μεταξύ των τριών ρέφερι που θα βρεθούν το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, ενώ ο άλλος είναι ο Τάσος Μάνος. Ο τρίτος διαιτητής του μεγάλου αγώνα είναι ο Παναγιώτης Διαμαντής.

Στη σημερινή κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΚΕΔ/ΕΟΚ, παρέστη ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στο δεύτερο ντέρμπι «αιωνίων, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (22/05) στο ΣΕΦ, ορίστηκαν οι Παπαπέτρου, Τσαρούχα, Κορομηλάς και στο τρίτο, εάν χρειαστεί (στο ΟΑΚΑ), οι Σώμος, Καρακατασούνης και Ανδρικόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είχε οριστεί να σφυρίξει τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στην κανονική περίοδο με τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ, ωστόσο, δήλωσε κώλυμα, μετά τα όσα έγιναν έξω από το σπίτι του και τη συγκέντρωση οπαδών το προηγούμενο βράδυ.

Μετά την κλήρωση, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανέφερε: «Νομίζω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει εμάς τους παράγοντες να είμαστε το επίκεντρο. Η κλήρωση των play offs έγινε κανονικά.

Είναι καιρός να πάρουμε κι εμείς τις θέσεις μας για να μπορέσει ο κόσμος να παρακολουθήσει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τον Καλάθη, τον Μιλουτίνοβ, τους παίκτες της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ομάδων.

Καιρό έχουμε να δούμε μπάσκετ. Ας ελπίσουμε το Σαββατοκύριακο να μπορέσουμε να δούμε τους αγώνες και τους παίκτες που ερχόμαστε να δούμε», είπε και σχολίσε την κλήρωση: «Τουλάχιστον για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός μπήκαν 12 διαιτητές, οκτώ διεθνείς και τέσσερις ακόμη.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις