Φεστιβάλ Καννών: Πρεμιέρα «Rocketman» με εντυπωσιακές παρουσίες

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 01:27
UPD:01:27
A- A A+

Με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Rocketman» συνεχίστηκε η τρίτη μέρα του Φεστιβάλ των Καννών, με πολλές διασημότητες να περπατούν στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ.

Ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και πιανίστας Έλτον Τζον έδωσε το «παρών» για την πρεμιέρα της ταινίας, ένα βιογραφικό δράμα για τον διάσημο Βρετανό, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Ντέξτερ Φλέτσερ. Τον νεαρό Έλτον Τζον υποδύεται ο Τάρον Έτζερτον.

Όπως είπε ο Έτζερτον, η ταινία δεν είναι μια πιστή βιογραφία, αλλά ένα «μιούζικαλ φαντασίας που ταξιδεύει τους θεατές στην άγρια εποχή των ’70s».

Oι αφίξεις για την πρεμιέρα και οι σταρ που τίμησαν τον Σερ Έλτον Τζον και τον σκηνoθέτη του «Rocketman» εντυπωσίασαν.

Πριγιάνκα Τσόπρα, Τζούλιαν Μουρ, Εύα Λονγκόρια, καθώς και τα διάσημα μοντέλα Μπέλα Χαντίντ, Ιζαμπέλ Γκουλάρ και Σάρα Σαμπάιο ήταν οι παρουσίες που ξεχώρισαν στην Κρουαζέτ.

H Μπέλα Χαντίντ τράβηξε τα φλας των φωτογράφων με μία εντυπωσιακή παλ ροζ τούλινη τουαλέτα του Dior. Η Σάρα Σαμπάιο και η Ιζαμπέλ Γκουλάρ επέλεξαν κι εκείνες με τη σειρά τους ανοιχτά χρώματα, προσθέτοντας αστραφτερές πινελιές.

Ο 72χρονος Έλτον Τζον, εμφανίστηκε με γυαλιά σε σχήμα καρδιάς, συνοδευόμενος από τον Τάρον Έτζερτον –τον ηθοποιό που τον υποδύεται.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Σερ Έλτον Τζον, με απαρχή την εκτόξευσή του σε παγκόσμιο σούπερ σταρ στα τέλη της δεκαετίας του ’60.  Ένα παιδί από μια μικρή πόλη ονειρεύεται ότι θα γράφει τραγούδια έως ότου μεταμορφωθεί πλήρως στον θρύλο που γνωρίζουμε σήμερα.

Προτεινόμενα για εσάς