Ένταση στο αεροδρόμιο μεταξύ οπαδών και Μέσι

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 14:51
UPD:14:57
REUTERS/PHIL NOBLE
A- A A+

Αν ο αγώνας στο «Άνφιλντ» έπρεπε να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατό στην Μπαρτσελόνα, τότε στον Λέο Μέσι πήγαν ανάποδα και τα όσα ακολούθησαν.

Στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ υπήρξε μια στιγμή έντασης μεταξύ ορισμένων οπαδών των «μπλαουγκράνα» και του Αργεντινού σταρ, όπως αναφέρει η ισπανική Mundo Deportivo. 

Ο αρχηγός έφτασε στο αεροδρόμιο συνοδευόμενος από τον Πέπε Κόστα, διευθυντή του προσωπικού επιτελείου του, με καθυστέρηση, λόγω του ελέγχου ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε.

EURONEWS

Στον έλεγχο ασφαλείας μια μικρή ομάδα από οπαδούς, απογοητευμένοι από την ήττα, απαίτησαν εξηγήσεις από τον Μέσι για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός των πρωταθλητών Ισπανίας. 

Ο «ψύλλος», ο οποίος δεν φαινόταν λιγότερο ενοχλημένος, τους αντιμετώπισε σκληρά, γράφει η εφημερίδα και μόνο η παρέμβαση του Πέπε Κόστα, ο οποίος τον απομάκρυνε από το σημείο, εμπόδισε να έχει πιο σοβαρές συνέπειες το συμβάν. 

Η Mundo Deportivo προσθέτει, πάντως, ότι κατά τις ίδιες στιγμές μια άλλη ομάδα οπαδών συντάχθηκε με τον Μέσι και τον χειροκρότησε.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις