Άγιαξ και Τότεναμ παλεύουν απόψε για το δεύτερο εισιτήριο

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 13:34
UPD:13:42
Action Images via Reuters/ANDREW COULDRIDGE
A- A A+

Ο αντίπαλος της Λίβερπουλ στο φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα αναδειχθεί απόψε και θα είναι είτε ο Άγιαξ είτε η Τότεναμ που θα παίξουν στο καταληκτικό παιχνίδι της διοργάνωσης την 1η Ιουνίου, στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης.

Ο πρωταθλητής Ολλανδίας φιλοξενεί τους Άγγλους στο Άμστερνταμ (22:00) έχοντας νικήσει 1-0 στο Λονδίνο. Κατά συνέπεια είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει τι έγινε μόλις χθες στο Λίβερπουλ...

Η «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» αναμένεται να ζήσει απόψε μεγάλες στιγμές, καθώς η θρυλική ολλανδική ομάδα εμφάνισε φέτος ένα καταπληκτικό σύνολο, που φιλοδοξεί να δηλώσει παρουσία σε τελικό 23 χρόνια μετά την τελευταία φορά (1996) και το χαμένο παιχνίδι με τη Γιουβέντους.

Το συγκρότημα του Έρικ Τεν Χαγκ κατάκτησε ήδη το Κύπελλο στη χώρα του, μοιράζεται την πρώτη θέση (υπερτερεί) με την Αϊντχόφεν στο πρωτάθλημα κι έχει για κίνητρο την πρόκληση ενός καταπληκτικού «τρεμπλ».

Οι «πετεινοί», από την πλευρά τους, έχουν διασφαλίσει την παρουσία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου μέσω της Πρέμιερ Λιγκ, όμως εσχάτως εμφανίζονται σε κάμψη και έχουν καταγράψει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα έχει διαθέσιμο τον Σον, που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο παιχνίδι και η απουσία του έγινε αισθητή, αμφίβολος είναι ο Βερτόγκεν και σίγουροι απόντες οι τραυματίες Κέιν και Σάντσες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις