Αποδέκτες αποδοκιμασιών υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη βόρεια Ελλάδα

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 09:48
UPD:10:58
eordaialive.com
A- A A+

Διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο Εορδαίας, όπου έλαβε χώρα εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές του υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ομάδα πολιτών.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες και σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία και αποδοκίμασαν τους δύο υποψήφιους κατά την είσοδό τους στο κτήριο. Στο σημείο είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις.

«Ζήτω η δημοκρατία, κάτω ο φασισμός. Νεοναζί δεν είναι; Δεν τους είδατε, κάποιους που ήρθαν από την Κατερίνη; Εσείς τι θα τους απαντούσατε;» είπε ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες ο κ. Αρβανίτης για να προσθέσει: «Αυτό που λέμε ακροδεξιά ατζέντα είναι αυτό που ήδη προωθείται από τη φιλελεύθερη δεξιά και βλέπουμε τις συμμαχίες, όπως χτίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κοινές κυβερνήσεις, δεξιοι και ακροδεξιοί».

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΦΗ

«Είμαστε απέναντι σε αυτούς που είναι εκεί έξω. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της Ευρώπης, της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Νικολαΐδης στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες ήρθε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος περπατώντας στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από μεμονωμένους πολίτες με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή