«Γιούβε» είναι μόνο μία, απίθανη ανατροπή με Ατλέτικο

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 00:00
UPD:09:02
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Η Γιουβέντους είναι τεράστια ομάδα και το απέδειξε με τον πιο σκληρό τρόπο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που πήγε στο Τορίνο καθισμένη στη νίκη με 2-0 στο Wada Metropolitano αλλά θα επιστρέψει με άδεια χέρια.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει στο χατ-τρικ, σε ένα από τα μεγαλύτερα βράδια της καριέρας του στο Τσάμπιονς Λιγκ, η πρωταθλήτρια Ιταλίας νίκησε τους Ισπανούς με 3-0 και πήρε περιφανή πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στη Γιουβέντους, αφού σε αυτό βοήθησε και η επιλογή του Ντιέγκο Σιμεόνε να περιμένει τους «μπιανκονέρι» πολύ πίσω, παίζοντας άμυνα στα  3/4 του γηπέδου.

Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν μεγάλη πίεση, καθώς οι παίκτες του Μαξ Αλέγκρι είχαν δώσει φρενήρη ρυθμό και οι προσπάθειές τους κατέληγαν σε συνεχείς σέντρες στο κέντρο της άμυνας, για να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του Ρονάλντο.

EURONEWS

Ακριβώς σε μια τέτοια φάση, λοιπόν, η Γιουβέντους πήρε προβάδισμα: στο 27ο λεπτό ο Μπερναρντέσκι έστειλε την μπάλα στην περιοχή, προς το δεύτερο δοκάρι κι εκεί η ορμή του Κριστιάνο Ρονάλντο συμπαρέσυρε τον Χουανφράν, με τον Πορτογάλο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά.

Οι… εξαφανισμένοι «ροχιμπλάνκος», από την πλευρά τους, απείλησαν για πρώτη φορά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με την κεφαλιά του Μοράτα να φεύγει πάνω από το δοκάρι του Σέζνι.

Ο πρωταγωνιστής της συνάντησης, Ρονάλντο, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα μόλις στο 49ο λεπτό, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο: από σέντρα του Κανσέλο πήρε την κεφαλιά από τον Γοδίν και νίκησε τον Όμπλακ, που απέκρουσε αλλά η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του τέρματος.

Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ρίξει το ρυθμό, για να προφυλάξουν το σκορ, στο 84΄ ο Κάιπερς έδειξε τα 11 βήματα σε επαφή του Κορέα με τον Μπερναρντέσκι και ο Ρονάλντο νίκησε άνετα τον Όμπλακ, δίνοντας μια απίθανη πρόκριση στην ομάδα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις