«Κοντσέρτο για πολυβόλα» στο Μάντσεστερ, 7-0 η Σίτι τη Σάλκε

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 23:55
Action Images via Reuters/LEE SMITH
A- A A+

Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν για τη Μάντσεστερ Σίτι ο αγώνας ρεβάνς της φάσης των «16» με τη Σάλκε, στο «Έτιχαντ», που κατέληξε σε θρίαμβο (7-0) της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προηγήθηκε 3-0 στα πρώτα 45 λεπτά και σε συνδυασμό με το 3-2 στο Γκελζενκίρχεν πήρε μια άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου φέτος έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Το σκορ άνοιξε στο 35΄ ο Αγουέρο από τα 11 βήματα, με πέναλτι που είχε καταλογιστεί σε μαρκάρισμα του Μπρούμα στον Μπερνάρντο Σίλβα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αργεντινός άσος διπλασίασε, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Φέρμαν.

Το 3-0 σημειώθηκε στο 42ο λεπτό και είχε την υπογραφή του Σανέ, όταν ο άσος της αγγλικής ομάδας έφυγε στην πλάτη της γερμανικής άμυνας και με διαγώνιο σουτ πρόσθεσε το όνομά του στους σκόρερ της αναμέτρησης.

Ακάθεκτη η Σίτι, δεν έκοψε ρυθμό και στο 56΄ ο Στέρλινγκ έγραψε το 4-0 από προσπάθεια του Σανέ, σε φάση που έγινε χρήση του VAR για να διασφαλιστεί ότι ο σκόρερ δεν ήταν σε αντικανονική θέση.

Στο 71o λεπτό ήταν η σειρά του Μπερνάρντο Σίλβα να χριστεί σκόρερ, για να κλείσει το σκορ με τα τέρματα των Φοντέν (78΄), από την τρίτη ασίστ του Σανέ στο ματς και  Ζεσούς (84΄).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις