Πρώτη και καλύτερη πάει στην Κίνα η Εθνική

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 21:15
UPD:21:30
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Πρώτη και καλύτερη θα πάει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας η Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Η «γαλανόλευκη» επικράτησε στο τελευταίο ματς των προκριματικών με 69-63 της Γερμανίας στην «Μπρόζε Αρένα», «κλείδωσε» την πρωτιά του ομίλου που συμμετείχε και θα τεθεί επικεφαλής στα γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της τελικής φάσης της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου.

Απέναντι στην Γερμανία, που πήρε την 2η θέση, η ελληνική ομάδα δεν ήταν καλή επιθετικά, ωστόσο, έπαιξε άμυνα για σεμινάριο. Στην 4η περίοδο βρήκε και τα μακρινά σουτ με τα τρίποντα των Κασελάκη, Αθηναίου, οπότε έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Εξαιρετικός σε ένα ακόμη ματς ήταν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος (12π., 6ρ.) , όπως επίσης και ο Μαργαρίτης (13π., 5ρ.), ενώ και ο Λαρεντζάκης πέτυχε καθοριστικά καλάθια, που χάρισαν την 11η νίκη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε 12 αγώνες των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου.

Η μοναδική ήττα που υπέστη η Εθνική στα προκριματικά ήταν από τη Σερβία, η οποία προκρίθηκε ως 3η του γκρουπ, με άνετη νίκη επί του Ισραήλ. Οι Γερμανοί που είχαν κορυφαίους τους Αντρέας Ομπστ (12π.) και Ισμέτ Ακπινάρ (10π., 7ασ.) πάνε στην πόλη Σενζέν της Κίνας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με ρεκόρ 9-3.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις