«Αγριεμένη» η Ferrari στα χειμερινά δοκιμαστικά

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 19:56
UPD:20:00
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

H Ferrari δείχνει ότι και στο εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 (ξεκινά στις 17 Μαρτίου) θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος χθες (18/02) έκανε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη μέρα των χειμερικών δοκιμών, σήμερα (19/02), ήταν η σειρά του ομόσταβλου του στην ιταλική ομάδα, Σαρλ Λεκλέρκ να κάνει τους πιο γρήγορους χρόνους.

Ο πιλότος από το Μονακό, μάλιστα, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον Γερμανό, όντας ο ένας από τους δύο οδηγούς που «κατέβηκαν» το 1:19.000 στη διάρκεια της δεύτερης ημέρας, μιας και ο ταχύτερος γύρος του ήταν 1:18.247 και παραπλήσιος της χθεσινής επίδοσης του Φέτελ (1:18.161).

Παράλληλα, ο Λεκλέρκ «έγραψε» σήμερα και τους περισσότερους γύρους (157), κάτι που έκανε χθες και ο Φέτελ, δείχνοντας τις... διαθέσεις της Ferrari ενόψει της νέας σεζόν.

Δεύτερος ταχύτερος οδηγός της ημέρας ήταν ο Βρετανός, Λάντο Νόρις, ο οποίος σημείωσε επίδοση 1:18.553 για λογαριασμό της McLaren, ενώ την πρώτη τριάδα με τις καλύτερες επιδόσεις της ημέρας συμπλήρωσε ο Κέβιν Μάγκνουσεν με Haas, ο οποίος ωστόσο ήταν σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Λεκλέρκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σήμερα «έτρεξαν» εννέα ομάδες -με 12 οδηγούς- στις δοκιμές, καθώς απουσίασε για δεύτερη ημέρα η Williams, ενώ Mercedes και Renault μοίρασαν ξανά το χρόνο μεταξύ των οδηγών τους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις