Πόλο: Ντέρμπι νοτίων προαστίων

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 13:38
UPD:15:13
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Η συνάντηση της Γλυφάδας με τη Βουλιαγμένη, ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Ο ΝΟΒ καλείται να ξεπεράσει ένα από τα δύο δύσκολα εμπόδια που του απομένουν ως το τέλος της κανονικής περιόδου, προκειμένου να κρατήσει τη δεύτερη θέση της κατάταξης, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης περιμένει στη... γωνία.

Από την πλευρά του, ο ΑΝΟΓ δίνει μάχη για μία θέση στα πλέι-οφ και χρειάζεται βαθμούς απ΄ όπου μπορεί, καθώς ως το τέλος του πρωταθλήματος έχει μόνο ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι (με τον ουραγό ΟΦΘ) και όλα τα άλλα ματς είναι δύσκολα.

Ο Απόλλων θέλει να παραμείνει στο κατόπι της Βουλιαγμένης και για να το πετύχει χρειάζεται να φύγει με τους βαθμούς από το Παλαιό Φάληρο, όπου όμως η τοπική ομάδα θέλει θετικό αποτέλεσμα, στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τα πλέι-άουτ.

Στον Πειραιά, ο Εθνικός φιλοξενεί τα Χανιά και θέλει νίκη για να παραμείνει στην προνομιούχο έξαδα, απέναντι στην κρητική ομάδα που δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ, αλλά παράλληλα δεν έχει γλιτώσει το άγχος των πλέι-άουτ.

Αμφίρροπο ματς αναμένεται και στη Χίο, καθώς ο τοπικός ΝΟΧ, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη... μισή κατηγορία επί του Περιστερίου, θα ψάξει την έκπληξη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» έχει αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ και θέλει να το διατηρήσει, όμως είναι δεδομένο ότι εκτός έδρας χάνει μέρος της δυναμικής του.

«Βόλτα» στη Θεσσαλονίκη πηγαίνει ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τον ουραγό ΟΦΘ, ενώ ο -τέταρτος της κατάταξης- Υδραϊκός είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, που μετά την ήττα από τη Χίο αναζητά ένα μικρό θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις