Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 13:11
UPD:16:14
naftemporiki.gr
A- A A+

Του Μάκη Συνοδινού

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα πραγματοπoίησαν παμμακεδονικές ενώσεις και επιτροπές ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία κυρώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής. Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία.

NAFTEMPORIKI.GR

«Την Παρασκευή από τις 12:00, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων μάθημα για όλον τον κόσμο: Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Θα είμαστε συνεπείς στο νέο ραντεβού που ορίζουν για την κήδευση της Μακεδονίας μας» ανέφερε η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας σε διαδικτυακό της κάλεσμα.

Κλειστές είναι, σύμφωνα με την Τροχαία, η Αμαλίας, η Β. Σοφίας στο τμήμα Χίλτον-Σύνταγμα και στα δύο ρεύματα, καθώς και η Ακαδημίας από Κανάρη.

Κλειστός είναι από τις 11.30 ο σταθμός του μετρό στην πλατεία Συντάγματος, κατόπιν υπόδειξης της αστυνομίας. Οι συρμοί του μέτρο διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.

NAFTEMPORIKI.GR

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν και χθες στο Σύνταγμα για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην κύρωση της Συμφωνίας, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια έξω από τη Βουλή μεταξύ ομάδας ατόμων και αστυνομικών δυνάμεων. Η Αστυνομία προχώρησε σε 133 προσαγωγές και 10 συλλήψεις.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή