Στ. Παναγούλης: Πραξικοπηματική απόφαση ο ορισμός Δανέλλη στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 14:02
UPD:14:09
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Αντιδημοκρατική, αλλά και πραξικοπηματική» χαρακτηρίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης την απόφαση του προέδρου της Βουλής για τη συμμετοχή του Σπύρου Δανέλλη στην επικειμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων ορίσατε τον Ανεξάρτητο Βουλευτή κ. Σ. Δανέλλη. Επειδή δεν ερωτήθηκα και επειδή η πράξη σας είναι όχι μόνο αντιδημοκρατική αλλά και πραξικοπηματική, που θυμίζει εποχές του αποφασίζουμε και διατάζουμε, επειδή μαζί με τον συνάδελφο Ν. Νικολόπουλο είμαστε ανεξάρτητοι βουλευτές από το Νοέμβριο του 2015, σας ζητώ όπως ανακαλέσετε την απόφασή σας αυτή» αναφέρει ο κ. Παναγούλης με επιστολή του προς τον κ. Βούτση.

Καλεί παράλληλα τον πρόεδρο της Βουλής να ανακαλέσει την απόφασή του και ζητεί να συμμετέχει στην Επιτροπή ένας από τους ανεξάρτητους βουλευτές: Ν. Νικολόπουλος, Γ. Λαζαρίδης και Γ. Αμυράς, προτείνοντας σε διαφορετική περίπτωση να γίνει κλήρωση.

«Επειδή μαζί με τον συνάδελφο Ν. Νικολόπουλο είμαστε ανεξάρτητοι βουλευτές από το Νοέμβριο του 2015, σας ζητώ όπως ανακαλέσετε την απόφασή σας αυτή και χωρίς να προτείνω τη συμμετοχή μου σε αυτή την επιτροπή, παρακαλώ να επιλέξετε ανάμεσα στους συναδέλφους κ.κ. Ν. Νικολόπουλο, Γ. Λαζαρίδη και Γ. Αμυρά. Διαφορετικά, παρακαλώ να προβείτε σε κλήρωση» σημειώνει ο κ. Παναγούλης.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή