Χάντμπολ: Οι κλήσεις στους Άνδρες για το «Continental Cup»

Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 14:21
UPD:14:22
A- A A+

Αύριο το απόγευμα (3/2, 17:30) θα συγκεντρωθεί η αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Μίκρα Θεσσαλονίκης και την επομένη θα αναχωρήσει για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Εκεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Continental Cup», το Μπαχρέιν στις 5/1 (19:00) και την Αυστρία στις 6/1 (16:00)

Και οι δύο αντίπαλοι της Εθνικής βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των συμμετοχών τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το διάστημα 10 - 27 Ιανουαρίου σε Δανία και Γερμανία.

Οι επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών είναι προγραμματισμένες τον Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 10-11 (εντός) και 13-14 (εκτός), με αντίπαλο την Τουρκία για τον 3ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης κάλεσε τους ακόλουθους αθλητές: Τσιλιμπάρης, Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Κανδύλας, Κρητικός (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μπάγιος, Παπαδιονυσίου, Μυλωνάς (ΑΕΚ), Ζλατάνος (Διομήδης Άργους), Μωραΐτης (ΑΣΕ Δούκα), Μάλλιος (Μπατμάν - Τουρκία), Ηλιόπουλος (Νορντχάϊμ - Γερμανία), Πασσιάς (Σβερίν - Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ - Γαλλία).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις