Μάνταλος: «Χρειαζόμαστε νίκες»

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 11:17
UPD:11:19
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Αποφασισμένη να παλέψει για να μην κλείσει χωρίς βαθμό ή, βαθμούς την παρουσία της στους ομίλους του Champrions League είναι η ΑΕΚ.

Το κλίμα αισιοδοξίας που υπάρχει στ΄ αποδυτήρια για ένα θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό (12/12) εκτός έδρας ματς με την Μπενφίκα μετέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Πέτρος Μάνταλος λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Πορτογαλία.

Ο αρχηγός της Ένωσης εξέφρασε την στεναχώρια που υπάρχει στην ομάδα για την μέχρι τώρα πορεία της στη διοργάνωση και γενικά για την άσχημη πορεία του περασμένου μήνα και τόνισε ότι άπαντες στο τμήμα είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση.

«Σε όλη την ομάδα υπάρχει μια στενοχώρια, ένα παράπονο, ότι είμαστε στο τελευταίο ματς και στους μηδέν βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα πέρασε δύσκολα το Νοέμβριο, στα δύο τελευταία ματς είχαμε νίκες σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Πλέον χρειαζόμαστε νίκες, όχι τόσο το καλό ποδόσφαιρο, αλλά βαθμούς και νίκες, που φέρνουν αυτοπεποίθηση και ηρεμία, στοιχεία που είχαμε χάσει.

Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει το κίνητρο από μόνος του. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση παίζουμε και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε», επισήμανε μεταξύ άλλων ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις