Βαρύτατο το κατηγορητήριο για την ΑΕΚ

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 19:19
UPD:19:41
REUTERS/COSTAS BALTAS
A- A A+

Πάρα πολύ βαρύ είναι το κατηγορητήριο που ανακοίνωσε η UEFA κατά της ΑΕΚ, για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης (27/11) στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αγιαξ για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Η Ένωση και η ολλανδική ομάδα παραπέμφθηκαν στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA για τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ κι όπως αναμενόταν το κατηγορητήριο για την Ένωση είναι βαρύτατο. Οι αποφάσεις της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας θα ληφθούν μετά την εξέταση της υπόθεσης από την αρμόδια επιτροπή που είναι προγραμματισμένη για τις 13 Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο αναφέρει: εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, συμπλοκές των οπαδών της ΑΕΚ -αλλά και του Αγιαξ- με άνδρες της αστυνομίας, ρίψη αντικειμένων και πυροτεχνημάτων, ρίψη μολότοφ, ανεπαρκή οργάνωση του αγώνα, διάδρομοι μπλοκαρισμένοι στις εξέδρες και ανάρτηση παράνομου πανό.

Ο «Αίαντας» κατηγορείται τόσο για την σύγκρουση οπαδών του με αστυνομικές δυνάμεις, όσο και για ρίψη αντικειμένων και πυροτεχνημάτων.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις