Την παραίτηση του Γιώργου Βουλγαράκη ζήτησε το ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2006 16:01
UPD:16:07
A- A A+

Την παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού, Γιώργου Βουλγαράκη, για τους χειρισμούς του, ως υπουργού Δημόσιας Τάξης, στην υπόθεση της απαγωγής πακιστανών μεταναστών, ζήτησε το ΠΑΣΟΚ δια του εκπροσώπου του Νίκου Αθανασάκη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αθανασάκης, το ΠΑΣΟΚ περιμένει την επιστροφή του κ. Βουλγαράκη από την Κωνσταντινούπολη για να υποβάλει την παραίτησή του, και την επιστροφή του Πρωθυπουργού από τη Βιέννη για να την κάνει αποδεκτή.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι σε καμία κυβέρνηση στον κόσμο δεν θα μπορούσε να σταθεί υπουργός που είπε ψέματα στο λαό και στη Βουλή, σημειώνοντας παράλληλα ότι το θέμα αφορά συνολικά την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, στον οποίο καταλόγισε ότι καλύπτει πλήρως τον κ. Γιώργο Βουλγαράκη δίνοντάς του -όπως είπε- προαγωγή και προστασία στο υπουργείο Πολιτισμού.

Αναφερόμενος εξάλλου σε σχόλια που έγιναν σε τηλεοπτικό σταθμό, αλλά και σε ενυπόγραφο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» σχετικά με επαφές του βρετανού πρωθυπουργού, Τόνι Μπλερ, με τον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση των Πακιστανών, ο κ. Αθανασάκης διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Μπλερ - Παπανδρέου. Όπως διευκρίνισε, είχε υπάρξει επικοινωνία του κ. Παπανδρέου με τον πρωην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Τζακ Στρο, η οποία είχε ανακοινωθεί στις 3 Ιανουαρίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή