Δοκιμασία στο Μόναχο για την ΑΕΚ

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 12:38
UPD:12:52
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Με στόχο να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και… ό,τι ήθελε προκύψει, θα αγωνιστεί απόψε (7/11, 22:00) η ΑΕΚ στο Μόναχο εναντίον της Μπάγερν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος της Ένωσης στην έδρα ενός ποδοσφαιρικού κολοσσού, όπως η πρωταθλήτρια Γερμανίας που κάθε χρόνο έχει στόχο να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν κάτι θετικό στην Allianz Arena, όπου έχουν κατατροπωθεί παγκόσμιες υπερδυνάμεις και δεν έχει σκοράρει, έως τώρα, ελληνική ομάδα. 

Η ΑΕΚ χρειάζεται μια καλή εμφάνιση, για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους, μετά την κακή παρουσία της στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα, αφού οι Βαυαροί και ειδικά ο προπονητής τους διάγουν περίοδο αμφισβήτησης και χρειάζονται νίκη με ευπρόσωπη παρουσία και καλό ποδόσφαιρο.

Βαθμολογικά, η Μπάγερν επίσης έχει μείνει πίσω στην Μπουντεσλίγκα, αφού η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Φράιμπουργκ τους έφερε στο -4 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, στην έδρα της οποίας θα δοκιμαστούν το προσεχές Σάββατο (10/11).  

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Λιβάια και τους τραυματίες Οικονόμου, Μπακασέτα, Έλντερ Λόπες.

Από την πλευρά του, ο Νίκο Κόβατς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ρόμπεν, Τιάγκο, ενώ αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Χάμες Ρόντριγκες. Διαιτητής έχει οριστεί ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ. 
 
Η πρωταθλήτρια Ελλάδας αναμένεται να παραταχθεί με αρχική ενδεκάδα τους, Μπάρκα, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Κλωναρίδη, Μπογέ, Μάνταλο και Πόνσε.

Η Μπάγερν, από την πλευρά της, κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει με τους, Νόιερ, Κίμιχ, Σίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Γκορέτσκα, Μίλερ, Γκνάμπρι, Ριμπερί και Λεβαντόφσκι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις