Όταν τo street style αποκτά άλλο νόημα

Urban wear, the dapper way
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 09:53
UPD:10:03
In Icons We Trust
A- A A+

Το περιβάλλον καθορίζει συχνά το στυλ και τη διάθεσή μας, τόσο που μιλάμε, πια, για μιλανέζικη ή νεοϋορκέζικη άποψη κλπ.

Η ομάδα του In Icons We Trust παρουσιάζει την πρότασή της για το κέντρο της Αθήνας, χτίζοντας μία εμφάνιση πάνω σε στοιχεία που αποτελούν το σκηνικό της ζωής μας στην πόλη:

• Ένα μάλλινο σταυρωτό σακάκι με καρό ή pied de poule θεωρείται απαραίτητο, ειδικά εάν είναι σε γκρίζο χρώμα. Στα πρωινά ραντεβού στο κέντρο, συνδυάζεται τέλεια με καφέ, γκρι ή μαύρο, δίνοντας κοσμοπολίτικο αέρα.

IN ICONS WE TRUST

• Για εκείνους που είναι στο κέντρο για δουλειές, μία καλή εμφάνιση θεωρείται σημαντική, αλλά η πρακτικότητα προέχει. Ένα τζιν παντελόνι δίνει την ελευθερία που χρειάζεται για να τρέχει κανείς από τη μία συνάντηση στην επόμενη χωρίς να αγχώνεται για την τσάκιση ή το ρεβέρ του. Ωστόσο, πρέπει να είναι φροντισμένο και σε χρώμα ουδέτερο, όπως το γκρι.

• Εάν ο καιρός είναι λίγο βαρύς και ο ουρανός συναγωνίζεται το γκρι του συνόλου, τολμήστε μία pochette σε έντονο χρώμα, για να σπάσετε τη μονοτονία. Εάν φοβάστε τις bold παλέτες, επενδύστε στη σιγουριά ενός ζεστού και στιβαρού χρώματος όπως το μπορντό.

• Το γκρι ταιριάζει πολύ με το καφέ. Τα παπούτσια, μία τέτοια δύσκολη ημέρα, πρέπει να σας στηρίξουν στις διαδρομές σας, χωρίς να υποτιμήσουν το στιλ σας. Η ομάδα του In Icons We Trust προτείνει: Δέστε τα oxfodrs σας σφιχτά και φύγαμε.

IN ICONS WE TRUST

• Οι λεπτομέρειες είναι που τραβούν πάντα το μάτι, δημιουργώντας την απόσταση ανάμεσα σε μία μέτρια και μία εξαιρετική εμφάνιση. Φορέστε καλά αξεσουάρ (γυαλιά ηλίου - ρολόϊ συνήθως είναι αρκετά για έναν άνδρα) και να είστε πάντα περιποιημένοι και φρεσκοκουρεμένοι.

THE LOOK

Μάλλινο σταυρωτό σακάκι, βαμβακερό πουκάμισο, μεταξωτή γραβάτα, μάλλινη pochette και τζιν παντελόνι, όλα Tommy Hilfiger. Διαθέσιμα από τις Tommy Hilfiger Boutiques.

Γυαλιά Persol. Διαθέσιμα από την Luxottica Hellas.

IN ICONS WE TRUST

Δερμάτινα Oxfords από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 - Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Ρολόι IWC Big Pilot Top Gun. Διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail.

Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή