Tips για πιο ξεκούραστα μάτια

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 09:53
UPD:11:08
Iniconswetrust
A- A A+

Τα μάτια δεν προδίδουν μόνο την ηλικία, αλλά και τον τρόπο ζωής, με την επιδερμίδα που τα περιβάλλει να θεωρείται η πιο ευαίσθητη και επιρρεπής περιοχή του προσώπου.

Την ίδια στιγμή, έρευνες έχουν δείξει ότι τα μάτια τραβούν την προσοχή περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή του προσώπου.

Η κούραση, η αϋπνία, το στρες και οι καταχρήσεις μπορεί να αλλοιώσουν την εικόνα των ματιών, ωστόσο τα καλά νέα, όπως περιγράφει η ομάδα του In Icons We Trust, είναι ότι, χάρη στις νέες κρέμες ματιών και τα ειδικά serum, οι ατέλειες μπορούν να αντιμετωπιστούν.

- Brighter eyes

House 99, Truly Brighter Eye Balm

Προϊόν ματιών από την ολοκαίνουργια σειρά grooming του David Beckham «House 99». Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα spirulina & quinoa, το ανδρικό balm ματιών μειώνει τα σημάδια κόπωσης, την εμφάνιση των μαύρων κύκλων, ακόμη και τις έντονες γραμμές.

- Total Renewal 

Macrovita, Complete Formula Eye Cream

Η Macrovita εφαρμόζει την τεχνογνωσία της στην ομορφιά με τις σωστές δόσεις φυτικών εκχυλισμάτων. Αυτό το προϊόν μάχεται τις γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια για ένα πιο νεανικό βλέμμα. Με ρύζι, καλέντουλα, συνένζυμο Q10 και υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει, τρέφει και συντελεί στην αποσυμφόρηση και αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια.

-The morning after marvel

Kiehl’s, Eye Alert

Οι δροσιστικοί παράγοντες που περιέχει η Kiehl’s Eye Alert δίνουν ενέργεια και ενυδατώνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών ενώ οι βιταμίνες και η καφείνη καταπολεμούν την κούραση. Με καθημερινή χρήση, η επιδερμίδα συσφίγγει και οι λεπτές γραμμές αφυδάτωσης εξαφανίζονται.

- Quick & Easy

Acqua di Parma revitalizing eye serum 

Πιο ενισχυμένο σε σύνθεση από ό,τι μια κρέμα και με ειδικό απλικατέρ σε μορφή roll on που κάνει απαλό μασάζ κατά την εφαρμογή, αυτό το προϊόν ενεργοποιεί την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, απαλύνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο χαρίζοντας ένα ήρεμο και ξεκούραστο βλέμμα. Το εκχύλισμα Artemia που περιέχει στη φόρμουλά του, βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, ενώ ο φλοιός της αφρικανικής σημύδας προστατεύει από την απώλεια κολλαγόνου.

- Anti-fatique

Τom Ford, Anti-fatique Eye Treatment

Αυτή η ενυδατική και επανορθωτική κρέμα ματιών είναι εμπλουτισμένη με το Tom Ford soothing-infusing complex. Συσφίγγει την επιδερμίδα μειώνοντας τις ρυτίδες, ενώ το ειδικό απλικατέρ εφαρμογής, βοηθάει το δέρμα να αναζωογονηθεί και να δείχνει πιο νέο.

- Youthful Eyes

La Mer, The Lifting Eye Serum

Ο ορός The Lifting Eye Serum περιέχει φυσικά συστατικά που λειτουργούν με στοχευμένο τρόπο συμβάλλοντας στην ανόρθωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Με ένα σύμπλεγμα φυσικών συστατικών, την κόκκινη άλγη και σε συνδυασμό με τζελ που δημιουργείται από φύκια, αυτή η φόρμουλα προσφέρει ανόρθωση, βοηθά στην άμεση αίσθηση σύσφιξης και ξεκουράζει αμέσως το βλέμμα.

- Total reset

Εlemis, Time Defense Eye Reviver

Με ελαφριά υφή αυτή η κρέμα ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών ενώ ταυτόχρονα, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, συσφίγγει και ενυδατώνει.

Tips

  • Εφαρμόζουμε την κρέμα με τη μέθοδο των επαγγελματιών αισθητικών: ταμποναριστά, με ανάλαφρα χτυπηματάκια, χρησιμοποιώντας το ακροδάχτυλο του μέσου.
  • Απλώνουμε το προϊόν κατά μήκος των οστών που περιβάλλουν τα μάτια (όχι πάνω στα βλέφαρα, εκτός κι αν η σύνθεσή της το επιτρέπει).
  • Ξεκινάμε την εφαρμογή με απαλές κινήσεις, από την εσωτερική πλευρά του ματιού, στα ζυγωματικά και μέχρι τους κροτάφους τελειώνοντας με το οστέινο τόξο κάτω από τα φρύδια.

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή