Ουζουνίδης: Ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με αυτές τις ομάδες

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 23:11
UPD:23:14
Eurokinissi Sports/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Στην ποιότητα των ομάδων του επιπέδου της Μπάγερν Μονάχου, η οποία τελικά κάνει και τη διαφορά, εστίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τους Βαυαρούς.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά αυτού του επιπέδου οι ομάδες είναι πολύ διαφορετικές. Εγώ θέλω όμως να σταθώ στους παίκτες μου που προσπάθησαν πολύ. Όταν πιέζεσαι θα κάνεις και λάθη», σχολίασε ο τεχνικός της Ένωσης.

«Το κακό είναι ότι δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το δεύτερο γκολ και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Αυτά τα παιχνίδια όμως είναι μια ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με αυτές τις ομάδες και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τις πλησιάσουμε», πρόσθεσε ο Ουζουνίδης. 

Και συμπλήρωσε: «Έτσι είναι όμως αυτές οι ομάδες, μπορούν πολύ εύκολα να σε τιμωρήσουν. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς κάναμε τα λάθη μας, αλλά αυτά πολλές φορές προκύπτουν και από την ποιότητα του αντιπάλου, που σήμερα ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος»

Όσο για το αν υπάρχει όφελος για την ομάδα του από μια ήττα; «Το μεγάλο όφελος είναι οι εμπειρίες που αποκομίζουν οι παίκτες. Αντιμετωπίζουν μεγάλης κλάσης αντιπάλους και αυτό είναι όφελος. Πάντα υπάρχει στενοχώρια όταν χάνεις ένα ματς και σε εμάς ισχύει το ίδιο. Ωστόσο το "θέλω" από το "μπορώ" δεν είναι πάντα τόσο κοντά»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις