Champions League: Γερμανικό «βουνό» για την ΑΕΚ

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 12:34
UPD:12:41
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, είναι η τρίτη κατά σειρά αντίπαλος της ΑΕΚ στον 5ο όμιλο του Champions League.

Η Ένωση θα υποδεχθεί απόψε (19:55) τους Βαυαρούς στο ΟΑΚΑ στοχεύοντας σε μια καλή εμφάνιση και γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο είναι ο υψηλότερος δυνατός που μπορεί να υπάρξει.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος αλλά το περασμένο Σάββατο επανήλθε στις επιτυχίες, νικώντας με 3-1 εκτός έδρας τη Βόλφσμπουργκ για την Μπουντεσλίγκα.

Ο αγώνας είναι λοιπόν μια πρόκληση για την ΑΕΚ, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μιλώντας στο match program:

«Αυτά είναι τα ματς που μπορούν να σου αλλάξουν τα πάντα. Οι τρεις βαθμοί της νίκης θα είναι τεράστια υπόθεση, αλλά πρόκειται για κάτι ακόμα μεγαλύτερο, αν τα καταφέρεις. Είναι φήμη, είναι κύρος, ιστορία, αυτοπεποίθηση, τα πάντα. Αυτό είναι ο ορισμός του μεγάλου αγώνα, μια μεγάλη παράσταση σε ένα τεράστιο θέατρο».

Από την πλευρά της γερμανικής ομάδας, ο Άριεν Ρόμπεν υπογράμμισε μιλώντας στο αεροδρόμιο πως «αυτό που θέλουμε είναι νικήσουμε την ΑΕΚ, για να συνεχίσουμε και να κάνουμε ένα σερί νικών».

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας αφίχθη στην Αθήνα με μια σημαντική απουσία στην αποστολή. Συγκεκριμένα, στο αεροπλάνο δεν μπήκε ο Φρανκ Ριμπερί, καθώς ο Γάλλος άσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη σπονδυλική στήλη και ο προπονητής του τον άφησε εκτός αποστολής, όπως και τους επίσης τραυματίες Κομάν και Τολισό.

Την αποστολή των Βαυαρών αποτελούν οι Νόιερ, Ουλράιχ, Φρουχτλ, Βάγκνερ, Σίλε, Χούμελς, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν, Χάμες Ροντρίγκες, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μέιερ, Μίλερ, Αλάμπα, Σαμπανί, Κίμιχ και Σάντσες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις