Σκίμπε: Μίλησα με Βλαχοδήμο, το θέμα στη FIFA

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 20:16
UPD:20:18
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα ήθελε να δει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να φορά τη φανέλα με το εθνόσημο, όμως αυτό είναι θέμα για το οποίο θα αποφασίσουν FIFA και UEFA, αφού ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα έχει συμμετοχές με τις «μικρές» ομάδες της Γερμανίας.

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας έχει πάντως μιλήσει για το ενδεχόμενο με τον πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, που είναι θετικός στο ενδεχόμενο, όμως δεν εξαρτάται απ΄ αυτόν.

«Έχω μιλήσει με τον Βλαχοδήμο. Εξέφρασε επιθυμία να παίξει για την Ελλάδα, όμως θα πρέπει να δούμε τι θα πουν και οι FIFA - UEFA για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί έχει αγωνιστεί και με τη Γερμανία» δήλωσε ο Σκίμπε πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, για το Nations League.

Για την αναμέτρηση με τους Μαγυάρους σχολίασε ότι «είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε τη νίκη. Θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα απ΄ ότι στην Ουγγαρία. Πρέπει να πάρουμε την εκδίκησή μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, αρκεί να πιέσουμε περισσότερο και πιο ψηλά».

Αναφορικά με την κατάσταση των διεθνών δήλωσε «ικανοποιημένος», ενώ υπογράμμισε ότι «οι τέσσερις βαθμοί θα μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν την πρωτιά. Θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς της Παρασκευής».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις